Ma, du-te la scoala... 

30.08.2017

     Pentru ca anul scolar 2017-2018 incepe mai devreme decat de obicei si prima zi de scoala, va fi pe 11 septembrie si nu pe 15 septembrie, asa cum eram obisnuiti. Atunci m-am gandit sa scriu cateva randuri despre scoala.  

     Azi, sunt in clasa XIII- a la Colegiul Ecologic Profesor Universitar Doctor Alexandru Ionescu unde am inceput sa reiau scoala din 15 septembrie 2015 unde am sa termin pe 16 iunie 2019 in Pitești Filieră: Teoretică Profil : Uman, Specializare - Științe Sociale.
Poate ca va mirati de ce la aceasta varsta sunt inca la scoala... Ei bine, la varsta de 18 ani am abandonat scoala, imendiat dupa ce am parasit casa de copii. O perioada de timp, am reusit sa merg si la scoala atat la locul munca, pana cand intr-o zi am renuntat la scoala... Timpul trecea, pana cand in 2015, am vazut cat de important este. Chiar un element important in vietile tuturor. Ni se spune de mici ca prin scoala ajungem acel cineva care dorim sa fim. Fara ea nu am reusi sa facem cateva din lucrurile de zi cu zi.Si, asa si este! Pentru a ajunge o persoana importanta, trebuie sa te tii de scoala si sa te straduiesti pentru aceasta. Azi nu pot sa spun ca imi este foarte usor sa inteleg, sau sa tin pasul sa merg zilnic la scoala, dar mi-am propus dupa ce termin scoala, sa pot alege facultatea potrivita pentru domeniul in care vreau. Am vazut ca persoanele cu una sau mai multe facultati terminate isi pot gasi mai usor un loc de munca si au un salariu mult mai bun.
     Acum, realizez ca daca nu ar fi fost scoala, nu am putea ajunge atat de importanti in societatea care ne cultiva mintea si ne perfectioneaza pentru ca noi, sa ajungem acolo unde vrem sa fim. 

Asa ca, ma, du-te la scoala...